Coincidint amb el nostre 75 aniversari, aquest any varem celebrar la nostre assemblea dins un cap de setmana fantàstic a Núria, amb forces activitats per a socis i acompanyants.

El cap de setmana va començar divendres, amb la arribada dels participants a la estació de Ribes Enllaç, on es varen repartir els bitlles que permetrien agafar el cremallera tantes vegades com fos necessari. Es destacable la col·laboració de Vall de Núria i FGC, gracies als quals varem poder gaudir de tenir el cotxe saló enganxat a un automotor de les antigues series, que va pujar a uns quants socis fins al hotel. També ens van posar una composició històrica, estacionada a la via, que varem poder fotografiar amb tota tranquil·litat. Arribada al hotel, i primer sopar de germanor, amb un gran ambient i companyonia, que feien augurar el millor.

El dissabte al mati varem baixar a Ribes Vila, on varem gaudir d’una visita guiada al museu i als tallers, completant-lo amb un dels actes principals del cap de setmana, la col·locació de una placa commemorativa de la nostra estada a la vall per celebrar el nostre aniversari. Varem tenir la companyia del Sr. Toni Casals, director de Vall de Núria, i del Sr. Toni Sanmarti, director de la secció de muntanya de FGC, als quals agraim la seva assistència al acte.

Per la tarda varem celebrar la assemblea ordinària corresponent, i a la nit, després del sopar commemoratiu, varem tenir un dels moments més emotius del cap de setmana, la aparició de un espectacular pastis amb referencies al ferrocarril cremallera i a la nostra associació, un veritable regal per a la vista i el paladar, tot s’ha de dir.

Finalment, diumenge al mati, els socis que van voler es varem apuntar a un esmorzar a la muntanya, amb guies, que ens varen portar fins a un lloc on les vistes eren magnífiques. Una fantàstica cloenda per un cap de setmana que sens dubte recordarem sempre.